Vurderer du massasjebad?

Kjenn motivasjonen bak dine vurderinger for å finne ut hva ditt behov egentlig er.

Før du kjøper ditt nye spabad må du gjøre en liten analyse av hva dine tanker er for et massasjebad på terrassen eller i hagen. Dette vil hjelpe deg med å finne den beste modellen for dine behov og ønsker.

Har du tenkt å bruke badet til terapeutiske formål? Kanskje for å lindre muskelplager, behandle gamle eller nye skader eller
bidra til å minimere smerter i leddene? Eller er det med tanke på sosiale sammenkomster for store og små? Når barnebarna kommer på overraskende besøk eller rett og slett når lysten melder seg. Ikke minst kan vi anbefale daglig bruk for restitusjon og velvære!
Mulighetene er uendelige.

Mange kommende eiere tenker ikke over at boblebadet vil bli et samlingssted for familie og venner. Man antar ofte at badet benyttes hver for seg, men realiteten er ofte at alle vil bruke det og gjerne samtidig. Massasjebadet blir et samlingspunkt der hvor voksne og barn slapper av i hyggelig atmosfære og har gode samtaler. Dette gir kvalitet i hverdagen. Av den grunn er det ofte viktig å planlegge for flere enn man tror.

Så snart du har tenkt over disse punktene vil det være til hjelp for å velge den best egnede modellen fra sortimentet.

Husk å lese nøye gjennom spesifikasjonene. Hvor stort er badet, hva veier det og hvilke garantier gjelder. Sammenlign gjerne med andre produsenter. Vi står inne for våre bad når det kommer til kvalitet på isolasjon, pumper, elektronikk og varmeelement. Utstyr som LED lys, stereo og renseanlegg er selvfølgelig også av topp kvalitet. Ta gjerne også en titt på materialene som er valgt. Spabad kan være laget av så mangt og du bør være orientert om fordelene og ulempene med de
forskjellige produsentene. Vi står inne for dette også på våre bad.

Gjør du deg opp en mening om disse tingene, gjerne ved å ta kontakt med oss for en hyggelig prat, da kan vi nesten garantere at du vil bli en fornøyd eier av ditt kommende massasjebad.