5 helsefordeler med spabad fra North Sea Spas

Det finnes mange grunner til å skaffe seg et massasjebad. Den deilige og avslappende følelsen det varme vannet gir etter en lang dag samt den rolige atmosfæren og muligheten for en hyggestund med familien.

Men, et jacuzzi kan faktisk være så mye mer! Blant annet byr det på en rekke helsefordeler. Her kommer fem av dem.

helsefordeler med NSS,par i bad

1. Bedrer nattesøvnen

Varmt vann har en avslappende og beroligende effekt på kroppen. Når kroppstemperaturen stiger slapper musklene av og du blir søvnig. Et varmt bad før leggetid kan gjøre underverker for nattesøvnen. Ikke bare sovner du fortere, men søvnen blir gjerne dypere og roligere. I tillegg utløses kroppens naturlige endorfiner som reduserer smerte og gir bedre søvnkvalitet.

North Sea Spas har et godt utvalg av massasjebad til alle formål, enten du vil ha et lite og lettplassert eller unner deg et med litt større boltreplass. Uansett valg er de driftssikre og funksjonelle.

helsefordeler for familie i Breeze spabad

2. Reduserer stress

Et massasjebad kan hjelpe deg med å stresse ned i en hektisk hverdag. Stress fører gjerne til stive muskler, hodepine og søvnmangel. En kombinasjon av varmt vann, oppdrift og massasje reduserer spenninger og stress, perfekt for deg som liker å koble ordentlig av etter en lang dag. De varierte massasjedysene i badene fra North Sea Spas fokuserer på typiske stressområder som for eksempel nakke og skuldre, og løsner opp og lindrer smerter. Massasje bidrar også til at stresshormonet kortisol brytes ned.

3. Vekttap og forbrenning

Ingenting er som å forbrenne kalorier mens man ligger og slapper av i deilig, brusende vann! Et bad setter skjoldbruskkjertelen i arbeid og det dannes mer av hormonet tyroksin, og det setter fart på kaloriforbrenningen. Det varme badet er også effektivt for å holde blodsukkernivåene nede.
helsefordeler for venner i Breeze massasjebad

4. Restitusjon i forbindelse med trening

En jacuzzi fra North Sea Spas tilbyr kraftig og god massasje noe som er svært gunstig dersom du er mye i aktivitet. Avslappende massasje i varmt vann lindrer smerter fra skader og overbelastning samt løsner godt opp i såre muskler etter trening. Et spabad kan derfor være ekstra bra for restitusjon i forbindelse med trening og gjør kroppen sterk og klar for nye aktiviteter og utfordringer.

5. Økt blodsirkulasjon

Massasjebad kan gjøre underverker for sirkulasjonssystemet og får blodet i bevegelse. Det varme vannet gjør at blodet lettere transporteres rundt i kroppen og kan hjelpe på symptomene ved dårlig blodsirkulasjon. I tillegg kan jevnlig bruk av spabad bidra til å senke en tilstand hvor blodtrykket er for høyt.

Nysgjerrig på massasjebad?

Hos oss kan du prøvebade mange forskjellige modeller.
Massasjebadene står klare. Alt du trenger å gjøre er å pakke med deg badetøy og
håndkle! Dette kan bli starten på en bedre hverdag med mange helsefordeler, i følge Consumer Affairs.