Chill tub Kuldebad

Gir rask restitusjon etter trening
og bedre helse !

Gir rask restitusjon og bedre helse !

Isbading har lenge vært kjent for sine helsemessige fordeler når det gjelder å stimulere blodsirkulasjonen i kroppen. Når kuldebad brukes etter trening har det svært positive effekt på fysisk og mental helse.
Det kalde vannet øker oksygentilførselen, vedlikeholder og bygger opp muskelmasse, gir rask restitusjon og gjør at du ikke føler deg sliten dagen etter trening.   –   Du føler deg frisk, blir klartenkt og får en god følelse som varer lenge.

Isbading har lenge vært kjent for sine helsemessige fordeler når det gjelder å stimulere blodsirkulasjonen i kroppen. Når kuldebad brukes etter trening har det svært positive effekt på fysisk og mental helse. Det kalde vannet øker oksygen-tilførselen, vedlikeholder og bygger opp muskelmasse,
gir rask restitusjon og gjør at du ikke føler deg sliten dagen etter trening.   –   Du føler deg frisk, blir klartenkt og får en god følelse som varer lenge. 

Bad varmt eller kaldt - Sommer som Vinter!

Bad varmt eller kaldt
- Sommer som Vinter!

Chill tub tåler alt av vær vind, vanntemperatur kan stilles inn varmt eller kaldt, fra 4 til 40°C. Mange har de kalde om sommeren og varme om vinteren, eller vis versa. En Chill tub spa tar veldig liten plass, er godt isolert, går gjennom de fleste døråpninger og kan enkelt settes inn på et baderom eller en liten terrasse. Badene krever ingen montering, alt er ferdig. Fyll vann med hageslangen, koble støpselet til, badet er Plug and Play – elektriker er ikke nødvendig. Badene har kraftig renseanlegg med Ozon og klorfritt Ag+® system.

Vann byttes kun to ganger i året!

–  Enklere blir det ikke –

Chill tub Lite - 75 x 180 cm

NÅ 49.900

Veil. 69.900

Chill Tub Lite er kompakt, lite og enkel å plassere selv på de minste balkonger (75×180 cm). Med sin høye kvalitet og strømlinjeformede design ser den bra ut inne og ute.
Mange har Chill tub kalde om sommeren og varme om vinteren, temperaturen er justerbar fra 4°C til 40°C.

PASSER INNE OG UTE,
OGSÅ PÅ SMÅ TERRASSER

Chill tub Stainless - 73 x 180 cm

NÅ 69.900

Veil. 89.900

Chill tub Stainless, enkel å plassere (73×180 cm), laget i rustfritt stål for med et eksklusivt utseende. Passet godt både inne og utendørs med sitt stilrene design, temperaturen kan justeres fra 4°C til 40°C slik at du kan benytte deg av både kuldevanns- og varmvannsterapi året rundt. 

PASSER INNE OG UTE,
OGSÅ PÅ SMÅ TERRASSER

Chill tub Pro - 110 x 216 cm

NÅ 89.900

Veil. 99.900

Designet for eliteutøvere og treningsentusiaster, samt de som søker den ultimate restitusjonsopplevelsen. Chill tub Pro åpner for at du som bor i leilighet med liten balkong kan ha både varmt spabad og kaldt isbad utendørs, hele året. Fra fordelene med kromoterapi til dyser som sirkulerer vannet for å eliminere termisk barrierer, vil du ikke bli skuffet. Den romslige Chill tubs Pro er designet for å levere høy ytelse og stil. Sett temperaturen så lavt som 4 grader og så høyt som 40 grader.

PASSER INNE OG UTE,
OGSÅ PÅ SMÅ TERRASSER